Festivalul International de Film Independent ANONIMUL, Sfantu Gheorghe, Tulcea

9 – 18 August 2013 –> Sfantu Gheorgehe, Tulcea

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL, editia a X-a

festivalul-anonimul-2013Festivalul de Film ANONIMUL se desfasoara in doua locatii invecinate, din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii:

• In timpul zilei filmele sunt proiectate in salile Complexului Cinema din Green Village. Intrarea se face pe baza de invitatii, care se distribuie la Info Point-ul ANONIMUL (amplasat in Dolphin Camping), in limita locurilor disponibile.

• In timpul noptii (incepand cu ora 22.00) filmele din Festival se proiecteaza in camping, pe un ecran gigant, in aer liber. INTRAREA ESTE LIBERA.

Program: 09-18 august 2013

Ziua /noaptea 1,2,3… 10:

  • ………. – 11.00: cafea, plimbari, baie in mare, somn…
  • 11.00 – 17.30: proiectii filme/ Complexul Cinema (Green Village)
  • 17.30 – 21.00: jocuri pe plaja, excursii, pescuit, muzica buna, citit, remi, table, leneveala….
  • 21.00 – 22.00: concerte live/ camping – Suie Paparude, DJ Gojira, Luiza Zan, Proiectul Old Stories (Jul Baldovin, Gelu Ionescu, Elena Pavel), Poesis, Tapinarii, Cvartetul Ambiance si altii,
  • 22.00 – 03.00: proiectii filme,
  • 03.00 – ………: petreceri, somn, ……… rasarit de soare …

Toate premiile din competitia de lung si scurtmetraj vor fi acordate in baza votului exprimat de publicul prezent la Sf. Gheorghe.

Va asteptam la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii,
la ANONIMUL, cu peste 100 de filme.

Un festival pe nisip cu un singur VIP – PUBLICUL.

Sursa : anonimul.ro

Acest articol a fost publicat în August, Judetul Tulcea (Aug). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Festivalul International de Film Independent ANONIMUL, Sfantu Gheorghe, Tulcea

  1. Miruna zice:

    Abia astept concediul! 😀 Am fost si anul trecut si vreau sa va spun ca acest Festival este unic in Romania, este organizat in cel mai mic detaliu si este minunat! Mi-am luat cazare tot la Green Village, ca si anul trecut, si vreau sa spun celor care nu au mai fost ca este un loc acolo unde frumusetea, rafinamentul si bunul gust te inconjoara la tot pasul. Noi am obtinut si un discount de 10% la cazare de pe pagina lor de facebook https://www.facebook.com/GreenVillageDeltaDunarii?fref=ts, ei gazduiesc Festivalul. Filmele sunt proiectate seara in cinematograful in aer liber iar locurile naturale care te inconjoara sunt atat de frumoase incat sunt de nedescris.:) Recomand cu drag celor care nu au mai fost atat locatia cat si Festivalul, se imbina perfect pentru a-ti crea o vacanta completa si extraordinara intr-un loc unic.. Delta Dunarii!

    Apreciază

  2. Miruna zice:

    Revin cu mai multe amanunte pentru cei interesati..este vorba de un discount de 5 la suta la cazare si 5 la suta la transportul cu barca, in total sunt 10 la suta. Si daca optati si pentru excursie in Delta aveti inca 5 la suta reducere prin acea aplicatie de pe facebook. Nu mai stiam nici eu exact, noi am facut rezervarile acum o luna sa fim siguri.:)

    Apreciază

Lasă un comentariu