Spectacol de dans “Lord of The Dance”, Timişoara județul Timiş, Martie 2014

11 Martie 2014 –> Timisoara, Judetul Timis

Lord of the Dance

Lord of the Dance

Timisoara va gazdui, in premiera, cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Faimosul show creat de insusi Michael Flatley, numit si show-time extravaganza se va desfasura in data de 11 martie 2014, de la ora 20,00, in Sala Constantin Jude (Olimpia).

Povestea Lord of The Dance a inceput in 2 iulie 1996, la The Point Theatre, in Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios in doar opt saptamani. Intreg publicul a rasunat pe ritmurile irlandeze si a dus vestea spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe intreaga scena artistica. Pe langa aceste detalii, Lord of The Dance este show-ul care de mai bine de 11 ani a reusit sa isi mentina titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

Biletele pentru spectacolul din 11 martie s-au pus deja in vanzare si variaza in functie de locul ales, spectatorii avand la dispozitie bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 si 350 de lei. Cei interesati pot sa isi achizitioneze biletele de la standul din Iulius Mall (langa Hypermarketul Auchan si Raiffeisen Bank), de la casieria Operei Nationale Romane, Filarmonica Banatul Timisoara, din magazinele Germanos si Inmedio, dar si de la Posta Romana.

De asemenea, biletele pot fi comandate si online de pe urmatoarele site-uri: http://www.bilete.ro, http://www.blt.ro, http://www.biletoo.ro si http://www.myticket.ro. Mai multe detalii despre preturi, pozitionarea in sala si locatiile de vanzare sunt disponibile pe: http://www.lordofthedance.ro/timisoara.

Acest articol a fost publicat în Judetul Timis (Mar), Martie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s