Festivalul International Pomana Porcului, Balvanyos, Februarie 2014

7-9 Februarie 2014 –> Balvanyos, Covasna

Festivalul International Pomana Porcului

Festivalul International Pomana Porcului

Povestea unui festival gastronomic plin de farmec şi mai ales, plin de bunătăţi tradiţionale va începe într-o zi uşor geroasă de februarie, pe meleagul nins al Covasnei, într-un loc în care natura şi-a păstrat frumuseţea iar zăpada ce îmbrăcă pădurea într-o mantie albă facea ca totul să fie o adevărată poveste, acolo între munţi, în pitorescul Balvanyos. Organizator: ANTREC.

Evenimentul face parte din calendarul gastronomic al Romaniei, dat publicitatii la sfarsitul lui 2013, de Autoritatea Nationala pentru Turism. Calendarul include câteva dintre cele mai „gustoase” festivaluri din România si a fost realizat cu sprijinul reprezentantelor teritoriale de promovare turistică. Traditiile culinare din Romania incep sa fie promovate tot mai intens ca atractii turistice.

Delectati-va cu smochine exotice de la malul Dunării, porc sănătos ca somonul, gătit în nordul aspru, răcituri din Oltenia fierbinte, virșli picanți gustați în curtea celui mai frumos castel medieval din țară, păstrăvi argintii din Bucovina, pită caldă din Banat, borș pescăresc în Deltă, sarmale în Secuime si multe alte bucate alese.

Descarcati Calendarul Gastronomic si alegeti evenimentele cele mai tentante la care doriti sa participati. Click pe imaginea de mai jos.

Calendarul Gastronomic 2014

Calendarul Gastronomic 2014

Acest articol a fost publicat în Februarie, Judetul Covasna (Feb) și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s