Targul International Gaudeamus 2013, Bucuresti, Noiembrie 2013

20 – 24 Noiembrie 2013 –> Bucuresti, Romexpo

Targul International Gaudeamus 2013

Targul International Gaudeamus 2013

Targul International Gaudeamus 2013 a ajuns la editia cu numarul 20 si se desfasoara in perioada 20 – 24 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo.

Invitatul de onoare al editiei de anul acesta este Tarile Nordice, respectiv Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda si Islanda.

Cei care vor sa ajunga la targ o pot face de miercuri pana vineri, intre orele 11.00 si 20.00 sau sambata si duminica, intre orele 10.00 si 20.00.

La Targul Gaudeamus puteti alege din oferta a peste 400 de edituri romanesti si straine, tipografii, institutii de invatamant, centre si institute culturale, institutii mass-media, agentii de difuzare de carte, firme multimedia, agentii literare, organizatii non-guvernamentale cu profil cultural si educational, asociatii profesionale, librarii si biblioteci.

O sa aveti ocazia sa plecati de acolo cu carti in format clasic sau cu produse multimedia (carte pe suport electronic, muzica, film, cursuri interactive).

Totodata, veti gasi si materiale si software educational pentru copii, literaturade toate genurile pana la studii de specialitate de un inalt nivel stiintific.

La intrare veti plati pe un bilet 5 lei, dar puteti alege si varianta abonamentului care este valabil pe intreaga perioada si costa 10 lei. Copii care nu au implinit sapte ani, elevii, studentii, cadrele didactice, profesionistii din aria editorial-educationala, jurnalistii, pensionarii si persoanele cu dizabilitati pot intra gratuit.

Sursa : metropotam.ro

Acest articol a fost publicat în Bucuresti, Ilfov (Nov), Noiembrie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s