Waha Festival – muzica si dans, arte si spectacole, trai alternativ, Covasna

18-21 iulie 2013, Batanii Mari, Covasna, Romania

wahaDragi prieteni, va invitam alaturi de noi la cea de-a 2a editie a Festivalului Waha. Acum un an, cand am creat vibratia si am lansat intentia acestui eveniment, cand am nascut conceptul si am imaginat structura festivalului, ne prezentam: Waha inseamna celebrare, inseamna manifestare, inseamna vibratie, inseamna dans, inseamna cooperare, inseamna impartasire, inseamna armonie, inseamna iubire.
Waha suna vesel, tribal si rezonant. Waha isi propune sa fie nu doar o petrecere, ci o expresie a existentei. Un spatiu in care poti fi cine esti, unde sa-ti extinzi constiinta si sa te alaturi celorlalti in a invata, a lucra impreuna si a ne ajuta reciproc pentru ridicarea nivelului colectiv de constienta. Probabil pentru fiecare din cei prezenti acolo senzatiile au fost unice, dar pentru noi toti credem si speram ca a fost o asemenea experienta comuna.
Avem ocazia sa retraim sau sa descoperim impreuna lumea Waha in aceasta vara, sub caldura Soarelui si stralucirea Lunii. Ajunsi in 2013, dincolo de mult discutatul si dezbatutul 2012, continuam procesul de evolutie care este permanent si peste orice date si numere, ne transformam in fiecare moment, ne schimbam modul in care simtim, gandim, vedem si actionam in fiecare zi. Vom incerca sa recreem magie si in acelasi timp sa ne simtim bine, si mai bine.
Chemam toate spiritele libere si mintile deschise, indiferent de nationalitate, varsta, sex si rasa sa se alature acestei adunari.

Sursa : wahafestival.ro

Acest articol a fost publicat în Iulie, Judetul Covasna (Jul). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s