Motoraliul Anual National din Romania la Fagaras

Fagaras, Brasov / 5 -> 7 Iul 2013

Motoraliul Anual National din Romania la Fagaras va avea loc in perioada 5-7 iulie 2013 si se va desfasura in localitatea Fagaras, Complex Fantanita Craiesei.

Toti motociclistii romani (si nu numai) sunt invitati sa ia startul la prima editie a Motoraliului Anual National din Romania, vineri 05 Iulie 2013, ora 10:00, din toate orasele mari din tara, unde vor fi organizate puncte de start (in apropierea evenimentului acestea vor fi anuntate din timp, cu persoane, date de contact etc).

In cadrul festivalului veti putea admira, testa si cumpara motocicletele si echipamentele expuse si veti avea asistenta pentru solutii de finantare in vederea achizitionarii motocicletei dorite.

Veti putea merge pe diferite trasee turistice care va vor fi indicate de catre organizatori, TransFagarasan, Castelul Brukenthal, Cetatea Sighisoarei, Centrul Vechi Sibiu si altele.

Pasionatii pescuitului au la dispozitie 5 ha de luciu de apa pentru pescuit sportiv la tariful de 40lei/zi in sistemul catch&release (in cazul in care doriti sa pastrati capturile aceasta se platesc separat).

Motocicletele vor fi parcate in spatiul special amenajat, parcare cu paza asigurata pentru a preveni furturile si actele de vandalism si nu in campus printre corturi!

Acest articol a fost publicat în Iulie, Judetul Brasov (Jul). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s